Kako platforma deluje?

3GLOCO omogoča in spodbuja optimizacijo poslovanja na kadrovskem, trženjskem, marketinškem in administrativnem nivoju na način, da ponuja kakovostne informacije in orodja, ki so podjetniku (ponudniku) v pomoč pri nadaljnjem poslovanju in planiranju njegovega dela.

Glavni členi središča 3GLOCO so:

  • Distributerji (oskrbovalci ponudnikov)
  • Ponudniki (storitev in produktov)
  • Uporabniki (končni kupci storitev in produktov)

Vsem trem skupinam so skupni ključni poudarki platforme:

  • Učinkovita in za uporabo preprosta orodja
  • Vse na enem mestu
  • Prihranek časa
  • Prihranek denarja

Preprostost uporabe:

Učinkovita in za uporabo preprosta orodja: v dobi digitalizacije je seveda najbolj preprosto, da imamo vse na spletu, na dosegu roke. Korak naprej naredimo, ko imamo poslovanje za svoje podjetje, ne glede na dejavnost na enem mestu – vsa orodja, ki jih potrebujemo. 3GLOCO prinaša vsaki dejavnosti, ki bo vključena na platformo personalizirana orodja, ki bodo ponudnikom in distributerjem omogočala, da poslujejo preprosto, učinkovito in kakovostno. Orodja bodo zmanjšala njihove administrativne ovire z namenom, da povečajo svojo učinkovitost v primarni dejavnosti.

Vse na enem mestu: Platforma 3Gloco na enem mestu združuje učinkovita orodja za poslovanje, distributerje in končne kupce 3GLOCO vsakemu od vključenih deležnikov – distributerju, ponudniku in uporabniku, olajša poslovno in zasebno življenje s tem, da mu večji del njegovih potreb in zanimanj zadovolji s pomočjo storitev in ponudbe na platformi.

Prihranek časa je danes pomemben skoraj tako kot prihranek denarja. Da bi našli ponudnika, ki ga potrebujemo za opravilo storitve, na prvi pogled ni tako težko. Skoraj na vsakem področju je ponudnikov več. Težava pa nastane, ko potrebujemo kakovostnega, ko želimo, da je delo opravljeno na najvišji ravni. Iščemo ideje, svetujejo nam prijatelji, znanci, sorodniki … Ali res poznajo prav vsako področje, ki ga morda potrebujemo? Odgovor je jasen – NEMOGOČE.

Naš najboljši prijatelj pri nasvetih tako lahko hitro postane 3GLOCO. Ta prinaša prihranek časa, saj bo na enem mestu združeval ponudnike več sto, tisoč dejavnosti, ki tam ne bodo le zato, ker so »plačali« svojo prisotnost, ampak tudi zato, ker so njihove storitve kakovostne. Kako bomo to zagotavljali? S pomočjo uporabnikov njihovih storitev, ki jih bodo ocenjevali. Kako bomo zagotovili transparentnost ocenjevanja? S pomočjo tehnologije verižnih blokov (blockchain), ki onemogoča podvajanje in neželeno spreminjanje zapisov.

Prihranek denarja: vse se začne in konča pri denarju. Iščemo popuste, obstaja malo morje ponudnikov portalov z različnimi kuponi, ki omogočajo nižje cene storitev in produktov. Odlična ideja, a treba se je postaviti tudi na stran uporabnika, kjer nastane težava. Kakšna? Kakovost.

Včasih za svoj denar dobimo manj, kot smo plačali. Četudi smo to dobili s 50 % popustom, se ne smemo zadovoljiti s slabšo kakovostjo. Uporabniki 3GLOCO platforme bodo dobili najnižje cene od ponudnikov, a zato storitve ne bodo nič manj kakovostne. Ravno obratno – ponudniki bodo morali, da ohranijo svoje mesto na platformi, zagotavljati najvišjo stopnjo kakovosti. 3GLOCO bo vključeval le tiste ponudnike, ki bodo dosegali zahtevane kriterije glede kakovosti, dostopnosti in cene, ne glede na to, od kod prihajajo. V nastajanju je sistem preverjanja, ki bo osnova za izbiro in bo plod znanja vrhunskih mednarodnih poslovnih strategov.

Preprostost uporabe: računalniška pismenost ljudi je na različnih nivojih. Veliko tistih, ki računalnik uporabljajo vsakodnevno v različne namene, zna dokaj hitro poiskati ponudnika, ki ga potrebuje, a ni nujno, da bo kakovosten. Po drugi strani pa je veliko ljudi, ki niso tako spretni v računalniških veščinah in 3GLOCO bo tudi njim omogočal, da na preprost način pridejo do želenih ponudnikov, ki jih želijo. Platforma bo namreč narejena tako, da bo preprosta za uporabo in kar je še pomembneje – dosegljiva kadarkoli.

Kaj je najtežje? Narediti nekaj dovolj preprosto, da lahko uporablja vsakdo in dovolj varno, da ne bo dvoma o transparentnosti. Kako bomo to zagotovili? S pomočjo blockchain tehnologije, umetne inteligence in naprednih računalniških algoritmov.