Podjetniki na 3GLOCO platformi predstavljajo ponudnike različnih storitev ter produktov, vsak v svoji dejavnosti. Najsi gre za mehanike, gradbenike, frizerje, vodovodarje, kozmetičarke, računovodje, ali kogarkoli drugega, ki se ukvarja s storitvami ali prodajo produktov, vsakdo bo lahko našel svoje mesto na platformi.
3GLOCO omogoča in spodbuja optimizacijo poslovanja na kadrovskem, trženjskem, marketinškem in administrativnem nivoju na način, da ponuja kakovostne informacije in orodja, ki so posamezniku (podjetniku, podjetju) v pomoč pri nadaljnjem poslovanju in planiranju njegovega dela. Še pred tem na platformi dobijo distributerje, s katerimi jim je omogočena lažja komunikacija ter boljši pogoji poslovanja kot doslej.

Razvoj trga, digitalizacija in sodobni načini delovanja

Ponudniki, tj. podjetniki so običajno strokovnjaki v dejavnosti, ki jo opravljajo. Razvoj trga, digitalizacija in sodobni načini delovanja so pripeljali do tega, da se morajo podjetniki vedno bolj specializirati za svojo primarno dejavnost. A to še ne pomeni, da jim vsega ostalega ni treba izvajati. Ravno nasprotno, če želijo biti konkurenčni, morajo del svojega dragocenega časa ali pa velik kos trdno prisluženega denarja nameniti za druga področja ali strokovnjake. In slednji res niso poceni. Prav tako vsak ponudnik proizvodov in storitev za uspešno opravljanje posla potrebuje učinkovite prodajne poti, kakovostno oglaševanje in možnosti se približati stranki — tudi s cenovno dostopno politiko.

Praktično vsak podjetnik si želi:

  1. imeti konkurenčnejšo pozicijo na trgu
  2. izboljšati in olajšati organizacijo lastnega poslovanja
  3. imeti kvalitetne in urejene distribucijske in nabavne kanale
  4. imeti dostop do relevantnih informacij
PREBERI VEČ