Vsi si želimo, da bi danes vse lahko opravili kar preko spleta. Tako bi prihranili čas, denar pa tudi živce. Naročanje na različne storitve nam pogosto zbuja slabo voljo, sploh kadar ponudnika težko dobimo na telefon, potem pa moramo skupaj uskladiti še primeren termin. Na drugi strani pa podjetnika vedno nekje zmotimo, vzeti si more še tistih nekaj minut za naročanje in usklajevanje z nami, medtem pa zaradi pomanjkanja časa opravlja 3 ali več stvari hkrati. Veliko časa mu vzame tudi usklajevanje terminov prek elektronske pošte, saj stranka ne ve, kdaj ima prosto, podjetnik pa tudi ne, kdaj ima stranka čas. Izmenjata si najmanj 3 elektronska sporočila. Običajno še več!

Čeprav se trend že obrača tudi v Sloveniji pa je še vedno le peščica tistih, ki danes omogočajo spletno naročanje in rezervacijo terminov. 3Gloco platforma bo ponujala ravno to — Hitro spletno naročanje in rezervacijo terminov.

Predvsem storitve s področja zdravja in nege so tiste, kjer je potrebno naročanje, saj posamezni podjetnik lahko hkrati obdeluje le toliko strank, kot ima usposobljenih kadrov. To so storitve, ki jih redno potrebujemo, imamo določene intervale in tako predstavljajo del naših mesečnih opravil. S pomočjo programa za spletno naročanje in rezervacijo terminov bodo stranke vedno vedele, kdaj ima njihov ponudnik na voljo proste termine, svoj termin pa si bodo lahko zagotovile že z nekaj kliki.

PREBERI VEČ
2018-11-05T12:48:53+00:00