Vse premalo je zavedanja, da smo podjetniki in naša podjetja gonilo razvoja. Prav tako smo podjetniki premalokrat uslišani, ko dajemo nasvete, ki so osnovani na naših dolgoletnih izkušnjah, še posebej pa, ko potrebujemo sogovornika na poti do uspeha. Ker pri 3Gloco projektu nismo zadovoljni s povprečjem, vedno iščemo nove poslovne priložnosti in letos smo zgrabili najboljšo možno!

Že poleti smo prejeli povabilo k prijavi v Alpha startup program največje podjetniške konference na svetu in se tudi prijavili. Glede na to, da je naš produkt ustvarjen za vse podjetnike, smo bili v Alpha startup program tudi sprejeti in to med 30 tisoč startup podjetji iz celega sveta (izbrali so manj kot 2.000 potencialnih podjetij). Na to smo izredno ponosni!

3Gloco za 70 tisoč podjetnikov!

Zakaj je pomembno, da se te konference udeležimo? Res je, da bo tam prisotnih več kot dva tisoč investitorjev, katerim bomo z veseljem predstavili 3Gloco platformo projekt z namenom širitve naše ideje. Še pomembneje pa je, da bo tam prisotnih tudi več kot 70 tisoč podjetnikov iz 170 držav, kar pomeni, da so vse to naše potencialne stranke. Vsi ti podjetniki, ki jim bomo lahko dali nekaj, kar jim bo prihranilo čas, denar in optimiziralo njihovo poslovanje. To pa si vsi podjetniki želimo, kajne?

Konferenca predstavlja največje tehnološko — podjetniško srečanje, ki je postalo spletni vrh, stičišče, kjer se srečajo kupci iz vsega sveta in najpomembnejša tehnološka podjetja. Tam bomo srečali številne najprodornejše tehnološke inovacije in podjetnike na svetu.

Pa ne le to, gre za preplet novih idej in izkušenih podjetnikov, na konferenci bodo med predavatelji in razstavljavci namreč prisotni najvišji predstavniki svetovnih podjetniških velesil kot so Microsoft, Samsung, Medium, eBay, Nestle, Booking, Tinder, Apple, Allianz, Google, Tripadvisor, številni drugi in seveda … 3Gloco!

Na konferenci, ki bo od 5. do 8. novembra v Lizboni na Portugalskem, bomo zastopali ne le barve Slovenije, pač pa tudi vse podjetnike, nove rešitve in prihodnost, ki pomaga na poti do optimizacije poslovanja in novih strank. Predstavljali bomo kako je nekaj lahko na eni strani preprosto, če je v ozadju podprto s pravo tehnologijo, katere varnost podatkov je osnovana na blockchain tehnologiji in delovanje poganja z znanjem opolnomočena umetna inteligenca.

PREBERI VEČ
2018-11-05T12:19:44+00:00